HOTELNAARHOTEL INFORMATIE (info@hotelnaarhotel.nl)

 

 

 

EEN UNIEK CONCEPT VOOR ENTHOUSIASTE FIETSERS!

Drie gerenommeerde hotel-restaurants op de Veluwe hebben de handen ineen geslagen en met elkaar 6 mooie fietstochten uitgestippeld.

Dit zijn "Boutique Hotel Sterrenberg" in Otterlo, "Hotel Dennenheuvel" in Epe en "Landgoedhotel Groot Warnsborn" in Arnhem.

Er zijn fietsvakanties vanaf 2 overnachtingen en voor de fanatieke fietsers is er zelfs een arrangement met 6 overnachtingen. Niet alleen de hotels liggen mooi maar ook de (meestal vrij liggende) fietspaden door het Veluwse landschap zijn indrukwekkend en zeer afwisselend. Iedere avond is een tafel gereserveerd voor een heerlijk diner. Alle 3 de hotesl staan bekend om haar goede keuken! Na een (welverdiende) nachtrust wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.

 

FLEXIBELE FIETSROUTES OVER KNOOPPUNT FIETSPADEN

Naast de aanbevolen fietsroutes hebben de meeste dagtochten een alternatieve (meestal kortere) route. Alle fietsroutes gaan over knooppunt fietspaden. Dus; ontspannen fietsen over de mooiste en veiligste fietspaden zonder de weg kwijt te raken.

 
DE VELUWE IS EEN SOORT GESCHIEDENISBOEK WAAR JE DOORHEEN FIETST

Veel mensen weten het niet, maar de Veluwe is met 93.000 hectare één van de grootste natuurgebieden van noordwest Europa. Het heeft het grootste gebied aan heidevelden van europa en zelfs het grootste actieve stuifzandgebied ter wereld. Maar het is niet alleen de indrukwekkende natuur. Er zijn onnoemelijk veel historische sporen van menselijke activiteiten door de eeuwen heen te vinden zoals Hanzewegen, Romeinse nederzettingen, grafheuvels, watermolens, kastelen en landgoederen.

 

RESERVEREN

Wanneer u de button "reserveren" aan klikt kunt u een reserveringsaanvraag plaatsen.

Wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur na ontvangst in behandeling nemen. Wanneer alle hotels kamers beschikbaar hebben, ontvangt u een bevestiging.

 

OP WELKE DAG START UW FIETSTOCHT?

De eerste dag van het arrangement is de dag van aankomst in het starthotel. U hoeft dan nog niet te fietsen. Vanaf 14:30 uur is uw kamer gereed. Uw fietstocht start dus de tweede dag vanuit dit starthotel. De laatste dag fietst u weer terug naar uw starthotel en hier eindigt de fietsvakantie. Uiteraard kunt u op de dag van aankomst al een rondje "in-fietsen". Wilt u bij terugkomst nog een dagje bijkomen en gebruik maken van de wellness van Boutique Hotel Sterrenberg boek dan een extra verlengnacht.

 

VERLENGNACHT

Wilt u nog een nachtje aan het arrangement plakken om de vakantie "rustig" af te sluiten kan dat uiteraard ook. U kunt dan in het opmerkingenveld aangeven dat u nog een verlengnacht in het starthotel wenst.

 

INFORMATIEPAKKET

Per post ontvangt u vervolgens een informatiepakket bestaande uit informatie over de hotels, routebeschrijvingen, een Veluwe fietsknooppunten kaart, eventueel kofferlabels (vanaf 4 personen met bagagetransport toeslag) en extra informatie/uitleg over het arrangement.

 

PARKEREN

U kunt uw auto gratis parkeren bij uw starthotel. 

 

BAGAGESERVICE

Vanaf 4 personen kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van onze bagageservice. De kosten bedragen per traject € 50,- op basis van 1 koffer per persoon. Dit kunt u reserveren voor 4 tot 20 personen/koffers. Dus voor 4 personen komen de kosten per koffet op € 12,50 en voor 20 personen zal dat per koffer € 2,50 zijn.

Wanneer u gebruik maakt van de bagageservice wordt u verzocht om op de fietsdagen voor 9:30 uur uw bagage af te geven aan de receptie van het hotel. 

Uw bagage mag uit maximaal 1 koffer per persoon bestaan.

U dient uw bagage te voorzien van het label dat u van ons heeft ontvangen.

De bagage is uiterlijk om 17:00 weer aanwezig op uw eindbestemming van uw dagfietstocht.

 

PECHSERVICE

Wanneer u pech heeft met uw fiets kunt u voor 8:00 uur 's morgens onze pechservice bellen. Zonodig wisselen wij uw fiets om. De wisselfiets kan wel iets later in de ochtend komen of begin van de middag. Deze wordt namelijk geleverd door de bagagetransporteur.

   

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Alle reserveringen vallen onder de Uniforme Voorwaarden van de Hotellerie. 

Wanneer u een annuleringsverzekering wilt afsluiten kunt u dit aangeven bij uw reservering.  

Meer informatie: info@hotelnaarhotel.nl

 

 
   
 
realized by markinno.nl